Wat u kunt vinden in de agenda

De agenda van danslink is een online agenda voor alle internationale dans gerelateerde activiteiten in Nederland. U vindt hier bals, workshops, cursussen, festivals, voorstellingen, concerten en reizen die interessant zijn voor internationale dansers.

Staat uw activiteit er nog niet in? Meld deze dan aan via het aanmeld formulier. Wij behouden ons het recht voor activiteiten die niet voor onze doelgroep zijn te verwijderen. Bent u onzeker of uw activiteit ook voor vermelding in de agenda in aanmerking komt? Stuur dan voor u het formulier invult een mail met een korte omschrijving van uw activiteit naar agenda@danslink.nl.

Uitleg voor zoeken in de agenda

Hieronder vindt u een korte uitleg over een aantal dingen die handig kunnen zijn om te weten bij het zoeken in de agenda:

Algemeen

U kunt zoeken op:
  • Categorie;
  • Provincie/Plaatsnaam;
  • Datum/Jaartal;
  • Zoekterm.

Deze vier zoekfuncties kunt u combineren of los van elkaar gebruiken. Let er op dat als u een nieuwe zoekopdracht uitvoert, u controleert dat de velden die u niet meer wilt gebruiken leeg zijn. De site onthoud namelijk uw oude zoekopdracht.

Plaatsnaam

Zolang er een plaatsnaam is ingevuld zoekt de site op plaatsnaam, en niet op provincie. Wilt u weer op provincie zoeken en niet meer op plaatsnaam? Wis dan de plaatsnaam in het zoekveld.

Datum

U kunt zoeken op een datum, op een maand+jaar of op alleen jaar. Belangrijk is dat u bij dag en maand altijd twee cijfers invult, dus voor 2 april 2010 vult u in 02 04 2010. Als u alleen op jaar of maand+jaar zoekt moet u controleren dat er ‘dd’ en ‘mm’ ingevuld is bij dag en maand. Als deze velden helemaal leeg zijn, werkt het zoeken op jaar of maand+jaar niet.

Zoekterm

In dit veld kunt u elk woord of een deel van een woord intypen: bijvoorbeeld ‘grieks’ of ‘griek’. De site zoekt dan naar woorden binnen de titel, korte omschrijving en uitgebreide omschrijving en toont de zoekresultaten die dit woord(deel) in die velden bevatten, bijvoorbeeld ‘workshop griekse dans’.

Zoeken op 'activiteiten voor kinderen' is mogelijk: vul dan ‘kinder’ in in het veld Zoeken op zoekterm. U kunt de zoekresultaten verkleinen door daarnaast op Provincie of Plaatsnaam te zoeken