Doe mee met ons nieuwe servicepakket!

Danslink biedt jouw vereniging of stichting de mogelijkheid om eenvoudig en efficiënt belangrijke zaken te regelen. Met ons servicepakket combineer je twee essentiële onderdelen:

  • Aansprakelijkheidsverzekering: Dekking voor onverwachte risico’s, zodat jullie activiteiten professioneel en goed geregeld zijn.
  • Buma-Sena-regeling: Voordelig en overzichtelijk, inclusief een collectieve kortingsregeling op de bijdrage.

Dit pakket is speciaal ontwikkeld om verenigingen en stichtingen te ondersteunen en te ontzorgen.  

Wil je meedoen?
Meld je aan door een e-mail te sturen naar info@danslink.nl. We sturen je een e-mail met een aanmeldformulier. Vul het formulier in en stuur het uiterlijk op 15 januari 2025 naar ons terug.

Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt.  We staan klaar om je vragen te beantwoorden. Hieronder vind je een overzicht van de meestgestelde vragen.

Maak gebruik van deze mogelijkheid om jullie administratie te vereenvoudigen en risico’s te beperken. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor de danswereld!

FAQ Servicepakket

  1. Wanneer gaat het servicepakket in?
    De verzekering en BumaStemra gaan in per 1 januari 2025. Vanwege de korte termijn hebben we uitstel om de gegevens aan te leveren.
  2. Wat zijn de kosten voor x aantal leden?
    Omdat we voor de verzekering niet meer in staffels rekenen, maar per persoon zou het onoverzichtelijk worden om alle totaalbedragen te noteren. Er wordt een factuur gestuurd waar het totaalbedrag op zal staan.
  3. Hoe zit het met muziek op mijn website?
    Er zijn een aantal voorwaarden voor muziek op de website, deze mag alleen af te spelen zijn en niet te downloaden.
  4. Ik zie geen btw bij de bedrage, waarom is dat?
    Omdat Danslink vrijgesteld is van btw, mogen we geen btw in rekening brengen op onze facturen.
  5. Wat vul ik in bij het vestigingsdres?
    Het vestigingsadres is het adres dat bij de Kamer van Koophandel staat.
  6. Wat vul ik in bij het vestigingsnummer?
    Het KvK nummer is voldoende als er geen vestigingsnummer is. Dan vul je in n.v.t. en dan geven we dat zo door. Het belangrijkste is dat je een stichting of vereniging bent.
  7. Moet ik een ledenlijst meesturen?
    Er is geen ledenlijst nodig, niet voor Buma-Sena en ook niet voor de verzekering. Misschien was dat in het verleden wel nodig, maar nu in ieder geval niet meer.
  8. Ik heb een eenmanszaak, geen vereniging of stichting. Kan ik me toch aanmelden?
    Volgens Buma-Sena is een zzp’er commercieel en geen organisatie zonder winstoogmerk. Buma-Sena gaf aan hier een strikt onderscheid in te maken. Dus we moeten je helaas doorverwijzen naar dansondernemers.nl
  9. Wat valt onder de aansprakelijkheidsverzekering? Kan ik de polisvoorwaarden inzien?
    Geen probleem, stuur ons gerust een mailtje via: M anabaric85@gmail.com
  10. Als er in 2025 nieuwe leden bijkomen, hoe werkt het dan met de verzekering als dit niet meer per staffel maar per persoon wordt berekend?
    Je geeft één keer per jaar het aantal leden/dansers door. Mocht er gedurende het jaar een danser bijkomen, dan hoef je daar gedurende dat jaar niet extra voor te betalen en heb je geluk. Valt er een danser weg, dan heb je daar dus al wel voor betaald en dit wordt niet verrekend gedurende het jaar. Er is dus maar één moment per jaar dat het aantal leden/dansers doorgegeven hoeft te worden.
  11. Hebben jullie een overzicht van de rechten die Buma-Sena de deelnemers geeft?
    Het recht om muziek te gebruiken tijdens de lessen/overige dansactvititeiten. Buma-Sena is een verplichting als je muziek gebruikt tijdens je lessen. Het gebruik van YouTube en Spotify is niet toegestaan, dit zijn privé diensten en daardoor niet te gebruiken tijdens lessen of andere dansactiviteiten.
  12. Geldt deze licentie en verzekering voor één specifieke locatie, of voor alle locaties van de stichting/vereniging?  
    De verzekering is niet locatiegebonden, maar geldt per vereniging of stichting.
    Voor de licentie van BumaStemra geldt: Geef je les in een gebouw met meerdere aanbieders, dan betaalt iedere aanbieder zijn eigen licentie, tenzij je een lokaal deelt. Geef je in meerdere zalen tegelijk les, dan betaal je voor elke zaal een eigen licentie.

Meer nieuws